bos-photo
Romchim

Specializată în produse de curățenie, îngrijirea casei, cosmetice și profesionale, firma Romchim a fost fondată în Târgu- Mureș, România în anul 1998, moment din care continuă să evolueze și să se extindă.
Facilitățile noastre de producție se întind pe o arie de 11 000 mp, și 9 depozite regionale pe tot teritoriul României.

Romchim investește în permanență în noi produse și tehnologie ridicată, încercând să satisfacă exigențele cele mai diverse ale consumatorului. Scopul nostru este de a furniza produse de calitate destinate îmbunătățirii calității vieții consumatorilor.


Creativitatea și inovația în prezentarea produselor noastre, promptitudinea și rapiditatea în livrarea comenzilor, colaborarea la înalte standarde profesionale cu partenerii noștrii sunt principalele strategii de dezvoltare pe care compania le aplică.

Produsele sunt fabricate și comercializate în România atât prin intermediul societăților de distribuție precum și prin cel al rețelelor internaționale de magazine: Kaufland, Carrefour, Auchan, Billa, Cora, Dedeman, etc.

Succesul Romchim se datorează unei echipe profesioniste și unor standarde de calitate pe care le impune și le aplică în întreaga sa activitate.

Originalitatea și calitatea produselor Romchim este recunoscută prin obținerea Certificatului Internațional de Calitate ISO 9001:2008 precum și ISO 14001:2004.

Capacitatea extinsă de producție prin investiții noi de utilaje automate și semiautomate precum și respectarea unor înalte standarde de calitate, Romchim produce mărci recunoscute pe plan internațional prin realizarea de produse sub mărci private.

Dezvoltarea companiei este susținută de rețeaua proprie de distribuție (din 9 județe) coordonată prin intermediul reprezentanților și punctelor de lucru, precum și la nivel național prin reprezentanții regionali de vânzări.
Ca răspuns la extinderea permanentă a pieței produselor de curățenie, compania a dezvoltat o nouă unitate de producție a flacoanelor din polietilenă. Aceast investiție realizată cu tehnologie nouă de vârf prin linii tehnologice de suflare, face posibilă obținerea de ambalaje proprii, personalizate, într-o gamă variată de gramaje și culori.
Studiul preferințelor consumatorilor este foarte important în efortul de dezvoltare a mărcilor noastre, drept urmare am investit în dezvoltarea unei noi divizii, cea a produselor profesionale.

Investim în mod constant în crearea de noi produse realizate prin rețete originale în laboratoarele de cercetare proprii pentru a răspunde așteptărilor consumatorilor.

Suntem constienți, de asemenea că administrarea unei companii responsabile are, în sine, un impact social pozitiv. Contribuim la bunăstarea consumatorilor, investim în piețele locale și dezvoltăm abilitățiile oamenilor, atât în interiorul companiei, cât și în comunitățile în care ne desfășurăm activitatea.

Cercetare, producție, depozitare, distribuție și livrare ... toate la ROMCHIM!

19
Puncte
de lucru
9
Depozite
regionale
8,042
Clienți
satisfăcuți
22
Premii
și diplome

Misiunea noastră

Linia noastră de calitate superioară de produse de curățenie de uz casnic și profesional este concepută pentru a vă menține casa curată, sănătoasă și organizată. Oferim o gamă largă de produse ecologice care sunt foarte ușor de utilizat - astfel încât să puteți curăța mai inteligent, nu mai greu. Ne străduim zilnic să oferim cele mai bune produse tuturor cliențiilor.

  • Produse de calitate
  • Livrare rapidă
  • Gamă variată de produse
  • Prețuri accesibile
  • Produse de încredere

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI

Suntem profeșioniști
Romchim investește în permanență în noi produse și tehnologie ridicată, încercând să satisfacă exigențele cele mai diverse ale consumatorului.
Suntem de încredere
Succesul Romchim se datorează unei echipe profesioniste și unor standarde de calitate pe care le impune și le aplică în întreaga sa activitate.
Suntem experți
Originalitatea și calitatea produselor Romchim este recunoscută prin obținerea Certificatului Internațional de Calitate ISO 9001:2008 precum și ISO 14001:2004.
SUNĂ ACUM
0040-265263192, 0040-365404948
0040-365404949
ADRESA NOASTRĂ
Târgu Mureș, str. Câmpului nr. 18, 540175
TRIMITE UN MESAJ
office@romchim.ro