Termenii si Conditii

Pagina www.romchim.ro este un material de informare și comunicare în timp real oferit de ROMCHIM SRL, cu scopul de a prezenta informații considerate a fi utile pentru toți partenerii și colaboratorii companiei. Pentru folosirea în bune condiții a paginii se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Acest site este întreținut și administrat de ROMCHIM SRL. Întregul conținut al paginii este protejat prin legislația românească și internațională a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este ROMCHIM SRL.  Proprietarul garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor ROMCHIM SRL, fără acordul scris al acesteia.

POLITICA DE UTILIZARE


Prin accesarea și utilizarea acestei pagini, vă asumați riscul și responsabilitatea totală pentru utilizarea ei și a Internetului. Vizitarea paginii implică acceptarea acestor termeni și condiții. ROMCHIM SRL nu garantează ca pagina va funcționa neîntrerupt sau fără erori sau ca defectele din pagină vor fi corectate. Nici una din informațiile ori datele prezentate nu crează obligații în sarcina ROMCHIM SRL.

LEGĂTURI


ROMCHIM SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legături de natură informativă, comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

CONFIDENȚIALITATE


ROMCHIM SRL pune accent pe confidențialitatea datelor. Puteți naviga prin pagina www.romchim.ro fără să oferiți nici o informație despre dumneavoastră. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitați, avem însă nevoie de infomații despre dumneavoastră. Asfel: ROMCHIM SRL poate deține și folosi aceste informații publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de înregistrare, contract, etc. și pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile și produsele noastre, etc.) doar pentru a vă comunica ofertele și informații actualizate despre serviciile și produsele oferite de către ROMCHIM SRL.


DISPUTE ȘI CONFLICTE


Conținutul site-ului are caracter pur informativ, nici una din informațiile ori datele prezentate nu crează obligații în sarcina proprietarului. Orice conflict apărut între ROMCHIM SRL și clienți se încearca a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românesti din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești.


COMENTARII, COMUNICăRI ȘI ALTE DATE/INFORMAȚII


Persoanele care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; pot să trimită e-mailuri, să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informații, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defaimator, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu incalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, email-uri în masă sau orice altă form de spam. Pentru a ne contacta folosiți informațiile din pagina de contact.

SUNĂ ACUM
0040-265263192, 0040-365404948
0040-365404949
ADRESA NOASTRĂ
Tg. Mures, str. Campului nr. 18, 540175
TRIMITE UN MESAJ
office@romchim.ro